Wendy & Robin / 12-8-2016

12 augustus was dé dag voor dit mooie stel om te gaan trouwen. 's Ochtends vroeg werd ik hartelijk ontvangen bij Wendy's moeder thuis. Ik mocht meteen meelopen naar zolder waar achter slot en grendel de trouwjurk hing, en wauw! Toen al een plaatje. De videograaf en ik kregen een eigen prive chauffeur die ons op de verschillende lokaties zou brengen voor alle voorbereidingen, wat een super service!

Hop naar de kapper om het mooi maken van wendy's en Kaylee's haren. Hierna gingen we door naar het huis van Robin. Hier kwamen alle mannen om zicht om te kleden en klaar te maken. Toen de mannen strak in pak stonden zijn we weer naar Wendy gegaan die ondertussen opgemaakt werd. Het aantrekken van de prachtige jurk was een bijzonder moment samen met haar oma en moeder. Kaylee en de rest mochten nog niets zien totdat ze geroepen werden. Toen ze het mochten zien straalde de trots er van af.

Robin en de rest van de familie en vrienden stonden buiten netjes te wachten tot hét moment... En wauw ook weer zo'n mooi moment tussen Wendy en Robin en de lieve Kaylee.

De trouwceremonie vond plaats op een prachtige plek aan een rustiek meer. De versiering was tot in de details verzorgt. Tijdens de ceremonie mocht Kaylee ook veel dingen doen, handtekening zetten, de ringen. Na de ceremonie werden de duiven losgelaten en werd het tijd voor de fotoshoot.

Hiervoor zijn we het park in gegaan wat naast de trouwlokatie ligt, hier hebben we fijne foto's gemaakt. De sfeer was fijn en iedereen had hele leuke iedeën en de kinderen gedroegen zich heel goed.

De dag ging zo snel dat het alweer etenstijd was. Tijdens een buffet werden en hele leuke en originele speeches gehouden met een traan en lach. Ook tijdens het diner waren er persoonlijke details zoals de schorten en de glazen. Toen was het tijd voor het avondfeest wat met de openingsdans werd geopend. In het begin was het op een rustig muziekje, totdat kaylee erbij kwam en toen begon de leuke dans pas!

Een leuk detail was dat de moeder van Wendy de taart voor Wendy en Robin had gemaakt. Maar ook twee taarten voor Kaylee zodat ze haar eigen taart aan mocht snijden.

Ik heb van de dag genoten en vond het super dat ik erbij mocht zijn.