Bruiloft

Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd!

Ik zou graag jullie trouwfotograaf willen zijn op jullie mooiste dag. Maar voordat we zover zijn kunnen jullie hier alvast wat voorbeelden zien van mijn werk. Ook kan je mijn tarieven vinden. Hebben jullie vragen of andere wensen? Vraag het gerust!

Voor de bruiloft

Om elkaar te leren kennen en te kijken of het klikt plannen we een kennismakings gesprek. In dit vrijblijvende gesprek bespreken we de werkwijze, stijl van fotograferen en de fotoalbums. Maar ook als jullie speciale wensen hebben of meteen al veel foto ideeën is dat meer dan welkom!

Tijdens het kennismakings gesprek of er na is er bekend hoeveel uur jullie mij willen hebben en kan ik de prijsopgave maken en sturen. Na het betalen van de aanbetaling is de boeking definitief en heb ik de hele dag voor jullie gereserveerd in mijn agenda!

Vlak voor de bruiloft is de definitieve planning bekend. Al moet ik wel zeggen dat een planning nooit helemaal 100% klopt en ben ik daar flexibel in.

De bruiloft

Op deze dag zal ik vooral op de achtergrond aanwezig zijn tenzij er aanwijzingen nodig zijn. Ik fotografeer alle belangrijke momenten en details. Ook de familie en vrienden fotografeer ik tussendoor. Voor de fotoshoot is het wel aan te raden om hier 1 uur tot 1,5 uur voor in te plannen, zo hebben we alle tijd om rustig foto's te maken zonder dat het te veel poseren wordt.

Na de bruiloft

De dag na de bruiloft laad ik meteen alle foto's in de computer en maak ik alvast een preview. De preview bestaat uit een kleine selectie foto's die de hele dag samenvatten. Deze stuur ik online naar jullie toe zodat jullie alvast een indruk krijgen.

Het aantal foto's dat jullie krijgen ligt aan het aantal uur dat ik aanwezig ben geweest. Hier zit vooral geen maximum aan! Deze foto's kunnen jullie binnen 6 weken verwachting op een usb stick. Alle foto's zijn netjes na-bewerkt en zijn op de grootste resolutie.

Als jullie ook nog een groot trouwalbum willen ga ik hiermee aan de gang. Ik laat tussentijds ter controle het album online inzien. Bij het maken van het album kan ik rekening houden met speciale wensen, bijvoorbeeld welke foto's en vooral wel en niet in moeten komen. Ook kunnen jullie de cover zelf uitkiezen.

Tarieven

Geen bruiloft is hetzelfde, als jullie dag niet in een van de onderstaande pakketten valt, neem dan contact op en kunnen we het bespreken.

Brons

6 uur

incl. reiskosten (max 300km retour)*

minimaal 200 foto's

usb stick

luxe mini album 15x15

580,-

Zilver

8 uur

incl. reiskosten (max 300km retour)*

minimaal 250 foto's

usb stick

luxe album 25x25

710,-

Goud (meest gekozen)

10 uur

incl. reiskosten (max 300km retour)*

minimaal 300 foto's

usb stick

exclusive album 30x30

830,-

* maximaal 300km retour vanaf 7141XR daarna 0,18 per km

De prijzen gelden vanaf april 2020, heb je hiervoor gereserveerd dan gelden de toenmalige prijzen

Extra opties

Extra uur fotografie 50,-

2 ouderalbums 15x15 130,-

Extra spread 15x15 4,-

Extra spread 25x25 7,-

Extra spread 30x30 8,-

Luxe bijpassende opbergbox 50,-